Nakon 28 godina stigao Arsenov "Brod u boci"!

Iz tiska je upravo izašla prva zbirka pjesama Arsena Dedića "Brod u boci", čije je prvo izdanje objavljeno 1971. godine. ...

Iz tiska je upravo izašla prva zbirka pjesama Arsena Dedića "Brod u boci", čije je prvo izdanje objavljeno 1971. godine.Deveto nepromijenjeno izdanje donosi 29 pjesmama i ciklus "Brod s mojim imenom", uz originalni predgovor Zvonimira Goloba te Arsenovu ilustraciju na naslovnici i autoportret. Zbirka "Brod u boci" prvi put je izašla 1971., kada je pjesme i šansone u knjigu sastavio i objavio Zvonimir Golob. 
Do 1988. zbirka je doživjela osam izdanja i ukupno 80.000 prodanih primjeraka.
"Brod u boci je bilo nemoguće nabaviti posljednjih godina. S Arsenom smo dogovarali 9. izdanje, ali prošli kolovoz nas je zatekao i ostavio baš poput nekog broda u boci. Ipak, ovu smo zbirku, Arsenovu prvu i možda najvažniju, odlučili vratiti pred publiku i na police glazbene knjižare Rockmark", izjavio je Krešimir Blažević, izdavač.
"Brod u boci" moguće je kupiti u knjižari Rockmark po cijeni od 79 kuna
Deveto izdanje prve i možda najvažnije Arsenove knjige predstavljaju Muzika.hr i glazbena knjižara Rockmark koja se ovom knjigom, šest godina od otvorenja, prvi put javnosti predstavlja kao izdavač.
"Mnogi od onih koji su prihvatili Arsenove šansone potražit će u knjižarama i njegovuprvu zbirku pjesama. Ako je, zahvaljujući Arsenu, autoru i tumaču šansona, zabavna glazba primila veIik broj novih slušalaca iz redova intelektualaca, poezija će, sasvim sigurno, zaslugom istog autora, steći priličan broj novih čitalaca među ljubiteljima zabavne glazbe." (iz predgovora)

"Ne daj se, Ines" strana 63.

Povezani članci

vesti 8122584864537732133

Popularno

Novo

BKG

Pretplatite se besplatno

item