Milan Mijatović: Sve sem poezije

Milan Mijatović i art galerija Polet vas pozivaju na veče nemirne poezije, koja neće biti čitana, već bacana publici u lice. Performans...


Milan Mijatović i art galerija Polet vas pozivaju na veče nemirne poezije, koja neće biti čitana, već bacana publici u lice. Performans "SVE SEM POEZIJE", će se održati u Poletu, 31. maja (utorak) od 20h. 

Milan Mijatović, osnivač i predstavnik organizacije Poezin. Idejni tvorac Slam studija, pesnik, poet menadžer i slemer objavio je nekoliko knjiga ali taj podatak smatra nebitnim, jer ga najviše zanimaju živi nastupi i poezija koja živi na sceni. Fanatično radi na mapiranju slem izvođača u Srbiji i regionu.

Saznajte zašto tela nemaju oči, kako se zbog ljubavnih avantura kasni na posao, uživajte u polovnoj vojnoj paradi i Polovnom Vođi, saznajte nešto o ženi čije oči menjaju boju i o ženama koje mnogo rade i nemaju vremena za normalan život. Saznajte zašto je Lois Lejn fake riba, a Supermen baraba...

Specijalni gosti: Đorđe Đorđević, Goran Živković Gorki, Radovan Božović, Katarina Kovačević i Dragana Bečejski. Muzika: Natalija Rajković.

Detaljno o performansu, možete pročitati na linku:

Povezani članci

vesti 3941667851278290365

Popularno

Novo

BKG

Pretplatite se besplatno

item