Oдржана промоциjа књиге "Илустровани рокенрол водич"

У Заjечару jе промовисана књига Давида Вартабедиjана "Илустровани рокенрол водич", уз коjу ће наjмлађи имати прилику да се уп...


У Заjечару jе промовисана књига Давида Вартабедиjана "Илустровани рокенрол водич", уз коjу ће наjмлађи имати прилику да се упознаjу, а стариjи рокери да се подсете на блиставе кариjере наjвећих икона рок музике кроз призму овог ликовног уметника и рокенрол новинара.

Давид Вартабедиjан jе човек коjи воли и познаjе рокенрол, а своjе интересовање за ову врсту музике описао jе и у илустрованом рок водичу, књизи у коjоj jе на 102 стране и кроз 100 илустрациjа приказана његова визиjа иностраног рокенрола, саопштила jе вецерас Установа Гитариjада.

Kако се наводи, ниjе ни чудо што jе управо у Заjечару, граду Гитариjаде, промовисао своj књижевни првенац.

Вартабедиjан jе књигу посветио оцу, а осим кратких биографиjа бендова, дата jе и по нека занимљивост о њима, уз ауторово сећање на сваки преслушани албум.

Промовишући књигу, Вартабедиjан jе истакао да га за Заjечар вежу лепе успомене, jер jе на Гитариjаду долазио скоро сваке године, а чак jе два пута био и у жириjу и додао да се нада да ће млади и кроз Гитариjаду, али и кроз оно што он пише и црта, 
схватити коjе су праве музичке вредности коjе треба неговати.

Гитариjада ће се ове године одржати од 29. jула до 1. августа, а тренутно jе току конкурс за приjаву демо бендова коjи ће бити отворен до 22. маjа.

Povezani članci

vesti 5596903011540185672

Popularno

Novo

BKG

Pretplatite se besplatno

item