Napokon! PejPal ponovo omogućio primanje novca u Srbiji

PayPal je ponovo omogućio naplatu putem ovog servisa, pa korisnici iz Srbije konačno mogu da uživaju u njegovom punom kapacitetu. Ve...

PayPal je ponovo omogućio naplatu putem ovog servisa, pa korisnici iz Srbije konačno mogu da uživaju u njegovom punom kapacitetu.

Vest da PejPal ponovo radi u Srbiji raširila se društvenim mrežama, a kako su se ove informacije pojavljivale ranije i nisu bile tačne, testirali smo da li zaista funkcioniše.

- Testirali smo i uverili se da funkcioniše sve za fizička lica, za pravna još nismo sigurni - kaže Zoran Torbica iz Centra za razvoj interneta.

On dodaje da je odlično što PejPal konačno funkcioniše u našoj zemlji bez problema.

- Ovo je fenomenalna stvar i novi zamah za fizička lica, mikro i srednja preduzeća, jer sada mogu da primaju i šalju novac bez problema. Zakon i podzakonska akta sada moraju da se promene kako bi se pojednostavila procedura slanja i primanja robe preko interneta, jer nema poente ako smo skuplji u odnosu na druge zemlje. Upravo ćemo o tom problemu uskoro pričati na konferenciji “Nova energija” na Kopaoniku - rekao je Torbica.

24 sata

Povezani članci

vesti 9182858017801004598

Popularno

Novo

BKG

Pretplatite se besplatno

item